0641148479 info@trouwbeeld.nl

Over ons

Dynamisch trio

Met vier camera’s en 4 ogen zie je meer dan met twee.

Van je bruidsfotografie net zoveel kippenval als op een festival

Martin Hols

Martin is een doorgewinterde (event) fotograaf die van elk moment een kippenvelmoment wil maken. Zoals zijn werk op festivals houdt hij van oprechte emotie in de beelden die hij kan schieten voor jou. Hij neemt zelfs de meest onervaren bruidsparen aan de hand om daarna met high fives en een schaterlach de mooiste platen voor aan de muur te schieten.

De romantische en kleine momentjes terug beleven alsof je er weer bij was.

Nina Slagmolen

Nina ziet in alle kleine momentjes een verhaal. Ze pakt met haar gevoel voor emotie het verhaal van de bruid mee. Van de jurk, de ringen tot de eerste blik van de bruidegom als ze binnen loopt. Haar ervaring in de food & beverage industrie laat haar jouw diner en catering vastleggen zodat jij zelfs na de bruiloft nog precies proeft naar de dag van jouw dromen.

De sfeer van jullie dag vast gelegd tot in de kleinste details

Lieke Vermeulen

Lieke vertaald graag jullie verhaal in beeld. Van de kleinste details in de bloem en taart keuzes tot de lach of traan bij opa of de kinderen. Het plezier en geluk van de dag waar jullie later nog met veel plezier aan terug zullen denken. Daarnaast zullen ook de allergekste momentjes ’s avonds tijdens het feest niet ontbreken in de beelden.